DOTS & WOOL

outfit-26

IMG_4805

IMG_4774

Knit: Benetton Pants: H&M Shoes: COS

Her er lidt billeder af søndagens outfit. Vejret hernede, viser jeg stadig fra sin bedre side, med sol og 20 grader hver dag. Præcis som jeg bedste kan lide det. Som I kan se, har jeg (som den sidste i verden) også fået de prikkede bukser fra H&M. I starten kunne jeg ikke forstå hypen omkring dem, men èn eller anden dag vågnede jeg op, og indså at jeg bestemt ikke kunne leve uden 🙂 Da jeg så prisen blev det endnu bedre. Hernede koster de 10 Euro så mon ikke det er 70-80 kr. hejmme i Danmark?

So this is how I looked yesterday. The weather is still perfect here in Berlin. Sun and  20° everyday. Just the way I like it.  I feel that im the last person in the world who got these H&M pants with dots. In the beginning I didnt understand the hype. But one day I woke up and realized that i couldnt live without them and when I saw that the price was 10 Euro it got even better.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments