BACK IN SECONDHAND

IMG_4635

outfit-25

IMG_4618

Shirt: Secondhand Skirt: Monki Shoes: COS Bag: Alexander Wang

Det er efterhånden ved at være længe siden, at I sidst har set mig i noget secondhand. Jeg gik nærmest ikke i andet engang, men man ændrer sig vel med alderen 😉 Berlin rummer utallige secondhand butikker og markeder og jeg har ikke helt kunne stå for fristelserne. Jeg har bl.a købt blusen som i ser her.

I skal forresten have tak for alle jeres kommentarer i indlæget HER. Der blev jeg en smule klogere og i skrev rigtig mange gode og brugbare ting. TUSIND tak ?

It’s been some time since you have seen me wearing secondhand. A few years ago I was wearing it everyday. Berlin has SO many secondhand shops and markets that I havent been able not to be temptet. Among other things I bought this shirt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments