SNAPSHOTS FROM MY WARDROPE

Photobucket

Photobucket

De sidste uges tid, har jeg hver dag, taget et billede af et item fra min garderobe og lagt det op på Instagram. Nu er det blevet til et lille projekt og jeg vil se om jeg kan gøre det hver dag, imens jeg er her i Berlin. Eller næsten hver dag. Hvorfor ved jeg ikke helt. Jeg synes bare det kunne være meget sjovt at have billeder af det hele, og så er jeg også kæmpe fan af de smukke filtre i Instagram.

Jeg vil selvfølgelig blive meget glad hvis I vil følge med. Mit brugernavn er Miequist1. Jeg vil naturligvis også poste billeder af andre ting fra hverdagen.

Husker i forresten at følge med på BLOGLOVIN og FACEBOOK (her kan i f.eks se det fineste loppefund jeg gjorde i dag)? jeg føler at det er gået lidt i stå efter at jeg er kommet herned. Jeg håber ikke at i finder det uinteressant ?

The past week I have posted a picture of an item from my wardrope everyday (or almost) on Instragram. Now it has become a little project for me, and im gonna try to it everydag while im here in Berlin. I dont really know why. I just like the idea and then im crazy about the beautiful instagram filters. I really hope you wanner follow. My username is Miequist1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments