BLACK & BLUE

IMG_4491

outfit-23

IMG_4475

Jacket: Gestuz: Knit: Bentton Jeans: COS Bag: A.P.C

Her er endnu et outfit med min Gestuz læderjakke. De sidste par dage har det været lidt køligt hernede. Det er er egentlig meget rart, så jeg også kan få brugt nogle af mine uld bluser. På mandag lover de til gengæld 27 grader. Mærkeligt. I dag står den på Berlin Festival. Jeg har aldrig været til det eller hørt om det, men programmet ser ganske fint ud og der er flere danske kunstnere imellem. Kan i have en dejlig lørdag?

So this is another outfit with my leather jacket. The last few days the weather has made it possible to wear knits and jackets again. I actually like that. Today im off for Berlin festival. I have never been there or heard about it, but the line up is pretty nice and there are a few danish acts coming as well. Have a lovely saturday ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments