IN THE DISCO PANTS

IN THE DISCO PANTS 1

IN THE DISCO PANTS 2

IN THE DISCO PANTS 3

Shirt: COS Pants: American Apparel Bag: A.P.C Shoes: COS

Jeg havde nærmest glemt alt om de her bukser fra American Apparel, som jeg købte i New York for præcis 2 år siden. Dengang blev jeg så besat af dem, at jeg strakt måtte have dem i sort også. De skjuler absolut intet, men til gengæld er det de mest behagelige bukser, jeg nogensinde har haft. Tasken er et af mine første køb her i Berlin og den har nærmest hængt på mig siden. Elsker A.P.C.

I almost forgot about these pants from American Apparel that I bought two years ago in New York. I became so obssesed with them that I also bought them in black. You can see every detail of your body in them, but on the other hand, its the most comfy pants I have ever had. The bag is one of the first things I bought here en Berlin and it has been hanging on my schoulder every day this week. I love A.P.C

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments