GREY

outift-5

IMG_4340

IMG_4339

Dress: COS Shoes: Shoe Biz

Her får I lige de sidste outfit billeder, som jeg fik taget hjemme I Danmark. Både sko og kjole er faktisk nye. Skoene er en gave fra Shoe Biz og jeg kunne forestille mig, at de deler vandene. I starten var jeg slet ikke til sneaks med wedge, men jeg må indrømme, at jeg, med tiden, er begyndt at synes bedre om dem. Desuden er de overraskende gode at gå i. Hvad er jeres mening? for eller imod?

These are the last outfit pictures from back home. Both shoes and dress are new. The shoes are a gift from shoes biz, and must admit that i took me quite some time to like wedged sneakers, but now im on it. Whats your opinion? Do you like it or not?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments