BLUE SHIRT

outfit-21

IMG_4193

IMG_4222

Shirt: COS Skirt: T by Alexander Wang Bag: COS Shoes: Reebok

Jeg har to dage tilbage i København, inden jeg hopper på bussen og kører mod Berlin. Dagene er blevet brugt på praktiske ting, møder, at tage afsked, pakke, tænke og tage beslutninger. Lige nu glæder jeg mig egentlig bare til at komme afsted og få alt det andet ud af verden. Billederne herover er fra i går og er et meget klassisk outfit fra min side.

Husk forresten at i dag er sidste chance for at deltage i konkurrencen om 4 fine neglelakke.

Now I only have two days back in Copenhagen before moving to Berlin. Im spending the last few days with packing and goodbyes. Right now I just wanner go on that bus and get away. The pictures was taken yesterday an is a pretty classic “me” outfit.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments