SUMMER & FALL

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Knit: H&M Dress: COS Bag: COS

Jeg elsker når temperaturen er omkring de 20 grader og man har mulighed for at bære varme og lækre efterårs materialer kombineret med sommerlige bare ben. Billederne her er ikke mere end et par timer gamle og er taget på vej hjem fra en hyggelig dage sammen med de andre bloggere, Gosh og de søde piger fra 9PR. Det skal i nok høre lidt mere om. Håber at jeres dag har været dejlig ?

I love when the temperature allows you to combine bare summer legs with nice and comfy fall materials. These pictures was taken a few hours ago on my way home from a lovely day with sweet bloggers, Gosh and lovely PR girls. Show you more tomorrow. Hope your day has been lovely?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments