Flower dress

outfit-19

IMG_4047

Sådan har jeg set ud i dag. De af jer, som følger mig på Instagram (Miequist1) har set at valget stod mellem to kjoler. Jeg skulle nemlig en tur på galopbanen oppe nordpå og dress coden sagde kjole og hat ala Julia Roberts i pretty woman. Valget faldt på blomsterkjolen, som jeg ikke har brugt i 100 år, men stadig elsker meget højt. Jeg skal nok vise jer flere billeder fra det hele i morgen og ellers håber jeg at I har nydt sommerdagen ligeså meget som mig ?

So this is how I have been looking today. If you follow me on Instagram (Miequist1) you know that I had to choose between two dresses. I have been spending the day up north looking at the horserace and the dress code was summer dress and hat ala Julia Roberts in pretty woman. I’ll show you more pictures tomorrow ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments