Wednesday

Photobucket

Jacket: COS Pants: Topshop Shoes: COS

Endelig fik jeg hoppet i mine prikkede bukser igen. Det sker ikke så ofte, men jeg er stadig vildt glad for dem og de får altid mange kommentarer og komplimenter fra fra folk. Billederne er taget i går, hvor jeg tilbragte det meste af dagen med at pakke mit liv ned i flyttekasser. Pænt kedeligt. Heldigvis var jeg også et smut forbi Line & Jo for at kigge på verdens pæneste smykker. Show you later. Jeg nåede sørme også lige i H&M hvor jeg købte den fineste bluse, som i kan se henne på bloggens Facebookside.

Kan i have en skøn dag?

Finally I got into my dotted pants. I dont use them often, but still love them. The pictures were tanken yesterday, where I was spending my time packing my life down in boxes before moving to Berlin. I also dropped by H&M where I bought a very pretty knit that you can see on the blogs Facebookpage.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments