Green and Grey

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

T-shirt: COS Skirt: T by Alexander Wang Bag: COS Shoes: Reebok

Jeg elsker virkelig temperaturen i disse dage. Hverken for koldt eller for varmt og den giver mulighed for at bære langærmede trøjer med bare ben, som er den skønneste kombination. Billederne er taget i går, hvor jeg havde et gensyn med min søster og søde veninder, som jeg slet ikke fik set under modeugen.

I really love the temperature as it is these days. Not to cold and not to warm. It also makes it possible to wear one of my favourite combinations: long sleeves and bare legs. The pictures was tanken yesterday, when I was spending time with my sister and girlfrinds that I didnt see at all last week because of fashionweek.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments