Boyfriend look

DSC_0002

outfit-16

DSC_0034

Shirt: COS Jeans: COS Shoes: Topshop Bag: Alexander Wang

På modeugens sidste dag, besluttede jeg at hoppe i det helt afslappede boyfriend look. Jeg har egentlig klædt mig ret simpelt og afslappet alle dagene. Det var i hvert flad ikke fordi streetstyle fotograferne stod i kø for at fotografere mig 😉 Det har været en stor prioritet også at føle mig godt tilpas, eftersom det er nogle rigtig lange dage, hvor man er på farten fra tidlig morgen til sen aften.

Billederne er taget af sødeste Emily, som også har været min partner og skønne selskab alle dagene.

On the last fashionweek day i decided to go all in on the boyfriend look. All week I have been wearing comfy and simple outfits. No wonder that the streetstyle photographers wasnt waiting in line to get a picture of me 🙂 Since the days are very long, it has been a priority to feel comftable. The pics are taken by sweet Emily, who has been my perfect partner the past few days.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments