Fashionweek i Illum

designersremix

acealma

opdateretfornylig2

Så er modeugen ved at være slut, i forhold til shows og fester. Dog sker der stadig ting og sager i Illum, hvor to af mine yndlings Christina og Lasse hver har stylet to giner, med tøj fra de forskellige afdelinger i Illum.

Lasses ene gine er iført cap fra Acne, skjorte fra Samsøe, strik fra Our lagacy, Acne jeans og Nike sneaks. Se priser og hvilken afdeling de kan købes HER

Christinas ene gine er i nederdel og strik fra Stella Nova, bælte fra Munthe plus Simonsen, skjorte fra Gerard Darel og sko fra Acne. Priser og afdeling kan i se HER

Personligt er jeg ret stor fan af Illum. Det er et af de pæneste stormagasiner og så har de iøvrigt VERDENS bedste bager. Har i prøves deres müsliboller? ellers må i love mig at gøre det. Illum er proppet med sjove aktiviteter her under modeugen bl.a  lancering af Coca-Cola light x Jean Paul Gaultier og desuden er der åbnet en masse nye butikker. Bl.a Schumacher, Gerard Darel og Stella Nova, som jeg besøgte den anden dag. I kan læse meget mere på deres hjemmeside og følge deres Facebookside hvor de løbende opdaterer med nyheder og events.

sponsoreret

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments