NEW STRIPES

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dress: Ganni Shoes: COS Camera: Canon G1

I tirsdags var vi til et lille bloggerevent i Gannis butik og vi var så heldige at få en rigtig god rabat, hvis vi ville købe noget. Det blev jeg nødt til at benytte mig af, eftersom jeg ELSKER Ganni. Den blev til den fine stribede kjole, som jeg slet ikke tvivler på bliver en af mine favoritter. Nogen gange føles det bare helt rigtigt. Det kender i sikkert godt?

This tuesday I Ganni was hosting a little blogger event in their store. They gave us a very good discount if we wanted to buy something and then i couldnt help my self, since I LOVE Ganni. I got this pretty dress that im pretty sure will be one of my wardrope favourites for a long time. Sometimes it just feels right 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments