All that glitters

Photobucket

Sweatshirt: Cos Jeans: Cos Collar: Cos Shoes: Topshop Bag: Alexander Wang

Her er mit outfit fra i går, onsdag. Jeg havde min nye glimmerbluse på, som jeg både har vist på bloggens Facebookside og Instagram. Den er fra COS – ligesom alt det andet tøj jeg havde på. Som jeg skrev, havde jeg været på arbejde om formiddagen, so thats the reason. Men det gør mig bestemt ikke noget, eftersom jeg er en af de største COS fans i verden 🙂

Derudover forsøgte jeg mig lige med at sætte håret op på nogen af billederne. Det sker ellers yderst sjældent da jeg hader mig selv med opsat hår. Men nu skulle det prøves. Hvad kan i bedst lide? oppe eller nede?

So this is my outfit from yesterday. I was wearing my new glitter sweatshirt that i already showed you on Facebook and Instragram. I also tried to get some pictures with my hair up. It almost never happens, since i hate my selv with it. But now I had to try it. What do you like best? up or down?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments