Wednesday pictures

IMG_3674

IMG_3680

IMG_3686

IMG_3691

Phew… Jeg har haft verdens længste dag i dag. God, men lang. Jeg startede med at arbejde fra 7-14 og mødtes herefter med Funda. Vi hyggede en times tid inden vi tog i Illum, i anledningen af Stella Novas nyåbnede butik. Pga. sommerferien og alt det der, er det 100 år siden jeg sidst har været til et event og hængt ud med de andre bloggere, så det var hyggeligt og tiltrængt. Jeg vender tilbage i morgen med outfit og billeder fra butikken. Håber at i har haft en dejlig dag ?

Today has been the longest day. Good but long. First part of the day was about work and then of to the firs blogger event after the summer holyday. I have been missing that and the other bloggers. Ill be back tomorrow with an outfit post. Hope you guys have had a good day ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments