Sundays

outfit-9

IMG_3577

IMG_3626

Dress and shoes from COS

 Først og fremmest vil jeg lige sige TUSIND TUSIND tak for allere jeres søde, skønne og dejlige kommentarer til mit indlæg i går. Hvis i vidste hvor meget jeres opbakning betyder ?

Billederne stammer fra i går, hvor jeg tilbragte dagen i Nordsjælland, sammen med mine søde veninder, god mad, vin og is. Det gode ved at holde sommer hjemme i Danmark er, at man virkelig nyder de der små fridage og ture ekstra meget. Kan I have en dejlig mandag ?

Yesterday I spent the day in the northcoast with my sweet girlfriends, wine, food and Icecream. The good thing about staying in Denmark, doing summe is that you enjoy these kind of days a little more ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments