Just another friday

IMG_3487

IMG_3446

IMG_3455

IMG_3476

IMG_3447

Ferie. Jeg har virkelig haft den bedste og mest afslappende fredag. Har sovet til jeg vågnede af mig selv, spist god morgenmad, taget verdens længste bad, været i genbrug, og spist endnu mere mad. Hvis i følger med på Instagram kan I se pæne billeder af det hele. Mit brugernavn er Miequist1.

Husker i forresten at følge med på bloggens Facebookside? Har kan i bl.a se de to pæne ting jeg fandt i genbrug i dag. Jeg søger også efter den perfekte sorte denim jakke, så hvis i ved hvor jeg kan finde sådan en, kan i også lige smutte forbi og smide et link eller en kommentar. Det gør mig så glad ???

I had the best day here at my parents place. Slept as long as I could and had a lot of good food. If you follow me on Instagram (Miequist1) and Facebook you can see a few pictures of it all. It makes me so happy ???

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments