Saturdays

Billede1

Billede2-2

Jeg har vist fortalt jer hvor meget jeg elsker lørdage. Især dem hvor jeg har fri, og det havde jeg i går. Jeg startede med at sove længe, herefter mødtes jeg med Paw inde i byen. Vi drak kaffe, i solen og jeg shoppede et par ting som jeg har manglet i 100 år. Herefter drak vi en øl på Nørrebro, købte take away og spiste det. Til sidst smuttede jeg forbi mine veninder en times tid og sluttede dagen af med at tømme min postkasse, som var proppet med  e-bay køb som jeg havde glemt alt om. Jeg elsker de dage ?

Jeg smider flere billeder op af mit outfit senere eller i morgen ?

I think I have told you guys how much I love saturdays. The saturdays where I dont have to work and dont have any plans. Yesterday was one of those. I startet out meeting up with Paw, had coffee in the sun, did a little shopping, had a beer and ended up at his place with take away. On my way home I dropped by my sweet girldfriends to hang out and talk a little. I love those days ? I’ll post the rest of my outfit later.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments