Det sidste fra Roskilde

Billede2

Photobucket

Billede3

Pictures: Paw Ager

Knit: Zara Shorts: Topshop Shirt: Topshop Boots: Topshop

Efter at have sovet 13 timer i nat, er jeg endelig ved at være mig selv og jeg glæder mig til at komme tilbage til livet herhjemme. Dette bliver det sidste om Roskilde i denne omgang. Jeg kunne forestille mig, at det også bliver lidt trættende for jer at læse om 🙂 Billederne stammer fra i lørdags, og jeg tror faktisk, at jeg var en lille smule fuld da de blev taget. Jeg havde lige tilbragt et par timer i H&M lejeren sammen med Paw og Lasse, hvor vi nok drak en enkelt øl for meget 🙂

Var der nogen af jer som var afsted? havde i en god festival og fik i set noget god musik? Mine favoritter var Mew, Apparatjik og Bon Iver, som virkelig overraskede mig positivt. Jeg elsker musikken, men jeg var bange for at jeg ville stå og falde i søvn under koncerten, hvilket absolut ikke blev tilfældet.

This is the very last pictures from Roskilde festival. Now im home and after 13 hours of sleep im ready to go back to the real life.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments