Denim on denim

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Top: Cos Shorts: Vintage Boots: Topshop

Her er onsdagens outfit fra Roskilde. Det var jo det vildeste vejr i går – faktisk vil jeg sige at det var for varmt. Det er lidt bedre i dag, hvor det er overskyet, men temperaturen stadig er over de 20 grader. Det er også i dag at musikken begynder. Jeg glæder mig SÅ meget til at se Apparatjik med Jonas Bjerre som forsanger.

Jeg håber også at i nyder sommeren ?

This is my outfit from yesterday. It was seriously warm! way to warm in my opinion. Today is better. Cloudy but warm. Today the music starts and I cant wait to see Apparatjik with Jonas Bjerre as lead singer. Hope you guys are enjoying the summer ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments