Jeans & Laces

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pictures: Paw Ager

Knit: Cos Lace shirt: Gina Tricot Jeans: Cheap Monday Shoes: Topshop

Her er lige et outfit fra i dag på Roskilde. Jeg beklager det lidt trætte ansigtsudtryk, men jeg er på alle måder i søvnunderskud. Derfor er jeg også taget hjem til København i dag, for at lade op til resten af ugen. Jeg håber at i har det skønt ? Jeg tjekker ind igen i morgen.

Husk forresten lige at smutte forbi bloggens Facebooksside, hvor jeg har postet et lille interview jeg har deltaget i hernede

So here is an outfit from today. Im sorry if i might look a little tired but im really in deficit of sleep, so today im going home to Cophenhagen to get ready for the rest of the days. I’ll be back tomorrow with more updates.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments