Hallo from Roskilde

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Så fik jeg endelig mulighed for lige at tjekke ind og sige hej. Her er alt skønt og rart, solen skinner og stemningen er i top. Eneste minus er dog, at mit telt ligger LIGE op ad en technolejr, som som holder fest 24 timer i døgnet. Knapt så godt når vi er nogen som skal op og arbejde. Derfor skal noget af dagen i dag nok bruges på at finde en løsning.

Som i kan se, nåede mine shorts fra Topshop lige præcis at komme inden jeg tog afsted. Jeg er sikker på at jeg kommer til at bo i dem hernede.

Husk at følge med på Instagram hvor jeg opdaterer løbende. Mit brugernavn er Miequist1

So now im finally ready with an update here from the Roskilde Festival. Everything is great, the sun is shinging and people are happy. As you can see, I got my Topshop shorts just in time and im sure that i will be living in them all week. Remember that you can follow me on Instagram where I update often. My username is Miequist1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments