Pretty simple….

Photobucket

Shirt: Cos Skirt: Zara Shoes: Reebok Bag: Alexander Wang

Her er hele mit outfit fra i torsdags, hvor der var sol og sommer. Det bliver alt hvad I hører fra mig i dag, men mon ikke i også skal ud og fejre skt. Hans? Det skal jeg i hvert flad, men først skal jeg lige arbejde et par timer. Husk at i altid kan følge mig på Instagram, hvor mit brugernavn er Miequist1. I kan også lige smutte hen på bloggens Facebookside og se min nye pæne bluse.

Kan i have en skøn dag…

So this is my outfit from this thursdag where the sun was shining. This is all you are gonna here from me today. Now I have to work a few hours and afterwords im gonna celebrate midsummer. Remember that you can allways follow me on Instagram. My username is Miequist1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments