Pretty simple….

Photobucket

Shirt: Cos Skirt: Zara Shoes: Reebok Bag: Alexander Wang

Her er hele mit outfit fra i torsdags, hvor der var sol og sommer. Det bliver alt hvad I hører fra mig i dag, men mon ikke i også skal ud og fejre skt. Hans? Det skal jeg i hvert flad, men først skal jeg lige arbejde et par timer. Husk at i altid kan følge mig på Instagram, hvor mit brugernavn er Miequist1. I kan også lige smutte hen på bloggens Facebookside og se min nye pæne bluse.

Kan i have en skøn dag…

So this is my outfit from this thursdag where the sun was shining. This is all you are gonna here from me today. Now I have to work a few hours and afterwords im gonna celebrate midsummer. Remember that you can allways follow me on Instagram. My username is Miequist1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments