Todays details

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Her er lidt detaljebilleder af dagens outfit. Jeg har haft den bedste dag sammen med skønne veninde, Cecilie. Vi startede med “frokost” på Frederiksberg (tjek den lige ud på Instagram, mit brugernavn er Miequist1) og herefter kørte vi ind til byen, hvor vi drak kaffe og shoppede lidt. Jeg elsker den slags dage. Jeg håber også at jeres har været skøn ?

Jeg smider resten af billederne op i morgen..

Just a few detail pictures of todays outfit. I have had the bedst day, with my sweet girl, Cecilie. We started out with a “luch” (tjeck it out in instagram, my username is miequist1) After that we did a little shopping and had a lot of coffee. I love those kind of days. Hope you guys have had a good one to ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments