Facts #5

Photobucket

1. Jeg elsker Toast. Meget. Og spiser det til aftensmad min. 2 gange om ugen.

2. Min allerstørste frygt er ensomhed. Hermed ikke sagt, at jeg ikke kan være alene. Jeg er bare enormt bange for at føle mig ensom.

3. Jeg er virkelig stor fan af Go morgen Danmark. Mange vil nok mene, at det er dårlig, plat og ligegyldigt journalistisk. Jeg synes at det passer perfekt til min morgenkaffe.

4. Nu hvor vi er ved morgener, så kan jeg da også lige fortælle, at mit yndlings måltid er morgenmad. Jeg kan også godt lidt frokost og aftensmad, men morgenmad – det er altså det bedste. Jeg fatter ikke dem der springer det over…

5. Jeg har boet i København i 5 år. De første 3 år havde jeg 7 cykler, som alle blev stjålet. Min nuværende har jeg haft i hele 2 år. Måske har det noget af gøre med, at jeg boede på Nørrebro de første 3 år og har boet på Frederiksberg de seneste 2

6. I dag er jeg GLAD GLAD GLAD fordi bloggen har rundet 2000 followers på Bloglovin. TUSIND tak til jer allesammen. Vinderen af Konkurrencen på i se henne på Facebooksiden.

Hvis I har nogle punkter eller facts i gerne vil vide, så skriv dem endelig i kommentarfeltet. Så kommer de med i næste omgang ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments