The friday look

Photobucket

Photobucket

T-shirt: Cos Jeans: Cheap Monday Shoes: Reebok Bag: Alexander Wang

Sådan så jeg ud i går, da jeg mødtes med Funda. Jeg følte mig måske lidt for casual, da hun kom gående i fine høje hæle og nederdel, men sådan kan det gå. Jeg ved godt, at i snart har set mig MANGE gange i de her jeans, men jeg bor virkelig også i dem. De kan virkelig anbefales, hvis nogen af jer leder efter gode jeans. De er fra Cheap monday og modellen hedder narrow 🙂

This is how I looked yesterday, when i met up with Funda. I did feel a little to casual dressed when she came in her high heels and skirt. I know that I have showed you guys these jeans MANY times, but they really are my favourites.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments