With a touch of pink

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jacket: Topshop t-shirt: Cos Jeans: Cheap Monday Shoes: Adidas Bag: Alexander Wang

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg tog min nye jakke i brug. Jeg er sikker på at jeg nok skal få den brugt flittigt igennem sommeren. Jeg håber at i har haft en dejlig dag. Min har stået på 8 timers arbejde og nu er jeg hurtigt hjemme og vende, inden jeg tager fest i Cheap Monday butikken. Vi snakkes i morgen ?

This was how I looked yesterday, where I was wearing my new jacket. Im sure that I will wear a lot doing the summe. I hope you guys have had a lovely day. I have been working for 8 hours and now im on my was to Cheap Monday party. See you tomorrow ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments