Monday Monday

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Shirt: H&M Knit: Benetton Jeans: Cheap Monday Bag: Alexander Wang Shoes: Topshop

Sådan så jeg ud i går, ret simpelt, men jeg var også lidt under tidspres da der skulle vælges outfit. Jeg landede hjemme på Frederiksberg kl. 17 og kl. 18 skulle jeg være på hotel Skt. Petri i indre by, til et lille event med Louis Nielsen og selveste Helena Christensen.

Her mødte jeg bl.a Cathrine fra bloggen Rockpaperdresses for første gang. Kender i hendes blog? Hvis ikke burde i virkelig tjekke den ud. Hun har desuden skrevet det sjoveste og skønneste indlæg om hendes første bloggerevent. Gør lige jer selv en tjeneste at læse det..

Efter en time med drinks og snak tog Christina og jeg hjem til hende (altså Christina). Vi lavede Wok og snakkede til lidt over midnat hvorefter jeg havde en cykeltur på små 8 km foran mig. Yes. Men dagen var skøn, så jeg klager ikke 🙂

This is how I looked yesterday. I was pretty busy when I had to decide what to wear, so the outfit was pretty safe and simple..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments