In black and in white

Photobucket

Photobucket

T-shirt: H&M (mens department) Skirt: Cos Bag: Alexander Wang Shoes: Cos

Her er lige lidt flere billeder fra dagen i går. Mit outfit må siges at være rimelig simpelt, men sådan er det vel altid, når man ikke skal så meget andet end at slappe af. Nederdelen har i set maaaaaange gange og er en gammel sag fra Cos. Blusen et til gengæld helt ny og fundet i H&Ms herreafdeling til 50 kr.

I skrivende stund er jeg på vej tilbage til København. I aften står den på et lille event og hygge sammen med hende her.

A few more pics from yesterday. My outfit was pretty simple, but it always is when im relaxing. I have showen you the skirt many times and it’s a very old thing from Cos. The t-shirt is new and I found it H&Ms mens department. Right now im on my way home to Copenhagen. Later im going to an event and after im going to hang out with this girl.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments