Fraklip

Photobucket

Photobucket

Hver gang jeg har en kjole på, får jeg lyst til at tage de der fine outit billeder, hvor man drejer rundt og ser pæn ud. Det var ingen undtagelse da jeg ville vise jer min fine blondekjole fra Monki, for et par dage siden. Er i klar over hvor svært det er at fange det rigtige billede? Som i kan se på resultatet lykkedes det på ingen måde. Som billederne her afslører, endte det tværtimod med en masse akavede billeder og jeg blev så rundttosset, at jeg ramte ind i muren 🙂

Det var lige en lille hverdagshistorie på en sen lørdag aften. Jeg håber at i nyder weekenden ??

Studpid pictures from the other day, where I tried to shoot a beautiful turn-around picture. It was not a succes. I became dizzy and hit the wall instead.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments