The lace dress

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg synes lige at jeg ville vise jer nogle ordenlige billeder af min nye blondekjole fra Monki. Det var også den jeg havde på til Costumes fødselsdagsfest, og den er skam også købt til anledningen. Siden da, kan jeg godt mærke at kærligheden imellem os er vokset. Den er noget af det mest behagelige at have på og er perfekt til både fin fest med høje sko og Roskilde festival med grove støvler. Nu mangler vi bare, at sommeren kommer tilbage.

Kan i nyde dagen ?

I just wanted to show you a better picture of my new lace dress from Monki. It was wearing it at the Costume party and also bought for that occasion. The love between us has grown since and it ‘s pretty perfect for both summer parties and festivals..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments