Before the summer

Photobucket

Jacket: Zara T-shirt: H&M Skirt: T by Alexander Wang Shoes: Topshop Bag: Alexander Wang

Det sker yderst sjældent, at jeg glemmer at poste mine outfit billeder, men jeg kom lige i tanke om disse. Egentlig er de ikke specielt gamle, det virker bare lidt sådan, fordi man allerede har vænnet sig til at gå i sommertøj. De er fra i lørdags og taget på en af de smukke gader på Frederiksberg.

Skal i lave noget sjovt i aften? Jeg skal til fødselsdagsfest hos Costume. Det plejer at være de sjoveste fester, så jeg glæder mig rigtig meget 🙂

I rarely forget to post my outfit pictures, but this one I missed. They are from this saturday before summer arrived. They are shot in one of the beautil streets of Frederiksberg. Tonight im going to Costumes bithdays party. They use to be the funniest parties, so im really looking forward..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments