Yellow & denim

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Shirt: H&M Skirt: Gina Tricot Bag: Alexander Wang Shoes: Topshop

Ihh hvor er det dog skønt med alle de sommerdage. Det eneste problem er bare, at jeg nærmest ikke har noget sommertøj i min garderobe. Måske en god grund til at shoppe lidt mere? Jeg endte med at se sådan her ud i går. Egentlig et ret tendens-præget outfit, med Louis vuitton SS12 (rip off) agtig skjorte og slidt denim. Heldigvis har begge været billige, så jeg overlever nok hvis de ikke holder til næste år..

So lovely that summer has arrived. The only problem is that I dont have much summer clothes. Maybe a good reason to shop i little more..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments