The sunday look

Billede1-148

Shirt: H&M Shorts: Secondhand Sunglasses: Lindex

Her er lige et hurtigt billede af hvordan jeg så ud i går. Blusen købte jeg i lørdags, på den der panik-shopping måde lige inden butikkerne lukker. Jeg manglede noget som jeg kunne tage på da jeg skulle i byen om aftenen, og det blev så den her. Selvfølgelig ender jeg med at sidde udenfor hele natten og havde derfor ikke min jakke af èn eneste gang. Tyspsik. Det gode er dog at jeg slap for en tøjkrise søndag morgen og at jeg stadig er meget glad for den.

Kan i nyde sommerdagen ?

This is how I looked yesterday. The shirt was a last minute buy from this saturday. I was going out in the evening and had no idea what to wear. Pretty typical I ended up sitting outside all night and didnt take off my jacket once…

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments