Weekend snapshots

Billede1-147

Billede3-106

Billede2-125

Hvis i følger med på bloggens Facebookside har i måske set, at jeg tillod mig at være meget stille på blog fronten her i weekenden. Jeg satser heller ikke på at i har brugt tiden på at læse blog, med det fantastiske vejr der endelig er kommet. Billederne herover stammer fra i går, som startede ud med at være en anelse kold. Derfor jakke og strømpebukser 🙂

I dag har den til gengæld stået på shorts og bare arme. How lovely. Jeg har ikke lavet andet end at hænge ud med min veninde, Cecilie, i solen, været på loppemarked og besøgt en tømmermændsramt blogger. Jeg håber også at i har nydt jeres dag

Pictures from this weekend where the summer finally arrived in Denmark.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments