Windy days

Windy days 1

Windy days 2

Sweatshirt: DANSK Jeans: Cheap Monday Shoes: Topshop Bag: Alexander Wang

Ej altså, hvad sker der lige for vejret de her dage? jeg må indrømme, at jeg er ved at være rigtig træt af vind og storm. Det gør det nærmest umulig at se normal ud på billeder. Foråret må MEGET gerne snart melde sin ankomst så jeg kan få luftet nogle af alle de shorts og nederdele jeg har liggende. Jeg synes ikke ligefrem at det er positivt at jeg er begyndt at bruge min vinterjakke igen.

Nyder i jeres helligdag? jeg har ikke lavet det helt store. Jeg har tilbragt et par timer sammen med min søster på Kalaset hvor vi fik den vildeste kakao med skumfiduser og flødeskum. Smuk lige hen på Instagram og se den (Miequist1)

Nåmen jeg vil sådan set også bare lige vise jer min nye bluse. Det er en gave fra DANSK, som er et af mine yndlings danske (hehe…) brands. Den er fra deres basis linje og er lavet af det blødeste bomuld og er generelt bare så fin og feminin. Vi bliver gode venner, kan jeg mærke.

It is SO windy these days, and that makes it imposible to look normal on pictures. I really hate the wind. But well, I just wanted to show you my new sweatshirt. It’s from the danish brand DANSK and it some comfy, cute and feminin…

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments