Sundays

Photobucket

Photobucket

Shirt: Urban Outfitters Jeans: Cheap Monday Shoes: Topshop Bag: Alexander Wang

Jeg elsker søndage og det har jeg nok også nævnt mange gange. Især dem hvor man har en sjov weekend at se tilbage på. Den her weekend har mest af alt har mindet om dem jeg havde da jeg var 17. Fredag stod på arbejde efterfulgt af fest og lørdag stod sørme OGSÅ på arbejde efterfulgt af fest. Derfor har jeg tilbragt dagen i rolige omgivelser med en gammel veninde og brunch. Vi var også lige et smut forbi Fiona’s Closet sale hvor jeg købte noget MEGET pænt. Smut lige hen på Instagram og se hvad. Her kan i også se den bedste brunch som jeg har indtaget i lang tid. Mit brugernavn er Miequist1

I really love sundays. Especially the ones where you can look back at really fun and crazy weekend. I spent my day with brunch and a good friend. We dropped by Fionas Closet sale, where i bought something very nice. Follow me on Instagram to see what. My username is Miequist1

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments