Beige & Blue

Photobucket

Jacket: Maison Scotch Shirt: H&M Pants: Topshop Shoes: Topshop

Som i kan se, bestod mit outfit i tirsdags primært af blå og beige. Jeg synes egentlig at det er to farver, som spiller ret godt sammen. Jeg var også langt om længe hoppet i mine prikkede bukser. Jeg har desværre ikke fået brugt dem så meget som jeg havde håbet. Mest fordi jeg synes at de er lidt svære at style, men de gange jeg har haft dem på, har de altid fået mange komplimenter, så et helt dumt køb var det nok ikke 🙂

Kan i have en dejlig dag ?

This is how I looked this tuesday, and as you can see, my outfit consisted of beige and blue and I actually  really like those colors together. I finally got to wear my pants with dots. I havent been wearing them as much as I expected but they allways get a lot of compliments when i do 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments