A touch of yellow

Photobucket

T-shirt: Monki Skirt: Gina Tricot Shoes: Cos

Billederne her er desværre de sidste fra Berlin, i denne omgang. ØV. hvor gad jeg bare godt at nyde min morgenkaffe på en bænk i 30 grader i dag. Men næ nej, jeg skal ud og køre med DSB tilbage til København og tilbringe eftermiddagen på jobbet. Men det har vel også sin charme, og man skal jo huske at nyde hver dag. Ikke sandt?

Og nu til outfittet: Jeg har vidst tidligere nævn, at jeg er blevet lidt glad for neongul og måtte anskaffe mig noget mere i farven. Det blev til denne t-shirt fra Monki til omkring 100 kr. Så går det nok lige, hvis jeg synes at det er verdens grimmeste farve, når efteråret (om laaaaang tid) melder sin ankomst.

Kan i nyde jeres mandag ?

These are the last pictures from Berlin. I really wanner go back today. But instead im spending my day in the train back to Copenhagen and then a couple of hours at work. But I guess you have to enjoy everyday, right?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments