MINTY

Photobucket

Photobucket

Sweatshirt: American Apparel Collar: Cos Jeans: Cheap Monday

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg havde en virkelig dejlig helligdag. Jeg brugte formiddagen på at pakke ud og få styr på mit liv. Eftermiddagen tilbragte jeg på en bænk på Jægersborggade sammen med min veminde, Cecilie, og en kop kaffe i hånden. Vi sluttede dagen af med toastbuffet sammen vores anden veninde Line. Aftenen tilbragte jeg på musiksmag sammen med to andre veninder. Det er vidst hvad man kalder en gensynsdag 😉

Nu har jeg pakker kufferten igen. Denne gang er jeg dog kun taget til Fyn, hvor jeg tilbringer de næste par dage. Kan i have en skøn lørdag ?

This is how I looked yesterday, when spent the day hanging out with my girls. I love that kind of days ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments