Denim & Leather

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jacket: Weekday Pants: Topshop Knit: American Apparel Shoes: Cos

Sådan her så jeg ud igår, hvor jeg endnu engang tilbragte eftermiddagen sammen med en sød blogger. Nemlig hende her. Resten af dagen brugte jeg på ren afslapning, jeg har nemlig været lidt småsyg de sidste par dage. Jeg nåede dog lige et smut forbi H&M, hvor jeg gjorde et rigtig godt sko-køb. Hvis i er nysgerrige, kan i lige smutte forbi bloggens Facebookside og se hvordan de ser ud.

I denne uge er der presseuge, så dagen idag skal bruges på at besøge de forskellige PR bureauer. I må have en skøn dag ?

This is how i looked yesterday, where i spent the afternoon with this lovely blogger. I also bought some pretty shoes in H&M that you can see on the blogs Facebookpage.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments