Just two

Photobucket

Photobucket

Her er lige et par detaljebilleder fra igår, hvor jeg havde en virkelig god dag. Det skal jeg nok fortælle mere om senere og resten af outfittet kommer også. Nu skal jeg lige arbejde et par timer og så hjem og pakke kufferten, i morgen rejser jeg nemlig ud i den store verden igen.

Husk forresten at idag er sidste chance for at deltage i konkurrencen om de mange skønhedsprodukter. Jeg finder en vinder i morgen tidlig. Klik HER for at deltage

I må have en skøn dag ??

Just two pictures from yesterday, where I had a lovely day. I’ll tell you more about it and show you the rest of my outfit later. Now I have to work a couple of hours and then im going home to pack my suitcase beacause tomorrow im going out in the big world again.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments