All black

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sweatshirt: Cos Belt: secondhand Jeans: Cheap Monday

Her er hele onsdagens outfit og som i kan se, var det sort med sort på. Nogen gange er det bare det eneste som fungerer 🙂 Jeg tilbragte eftermiddagen med flotte Christina hvor vi besøgte Malene Birgers hus (slot) på Frederiksberg. Vi skulle kigge lidt på AW12 kollektionen som var F.L.O.T. Jeg har heldigvis taget en masse billeder, som jeg viser jer en af dagene. Herefter kiggede vi lidt butikker og sluttede af med et bloggerevent hos PR bureauet, PRD, som jeg også snart viser lidt billeder fra. Jeg elsker den slags dage ?

So this is yesterdays outfit, where was dressed in black with black. Sometimes its the only thing that feels right.  I spent my afternoon with lovely Christina. We visited the big Malene Birger house (Mainson) where we had a look at the AW12 collection. It was PRETTY. I’ll show you pictures one of the days.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments