Thursday

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Knit: Cos Shirt: Monki Pants: Topshop Shoes: Adidas

Billederne er fra igår, hvor jeg for første gang i lang tid, havde en mindre tøjkrise. Jeg gik helt død i min garderobe og følte pludselig at jeg INGENTING havde. I kender sikkert følelsen? Jeg kom dog igennem krisen og igen, igen, igen blev jeg reddet af mine sorte “læder bukser”. Jeg kombinerede dem med en pudderfarvet skjorte og min uldcardigan. Jeg har altid været stor fan af kombinationen af grå og pudderfarver og jeg synes at det giver et feminint look, med et touch af noget eksklusivt 🙂

Billederne er taget efter jeg havde været til en lille påskefrokost med de andre bloggere, som jeg viser lidt flere billeder fra senere. I må have en skøn dag indtil da ?

These pictures are from yesterday, where I, for the first time in years had NO idea what to wear. I felt that my closet was empty. I guess you know that feeling? I survived the crisis though, and ended up in this.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments