Grey Scale

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Knit: American Apparel Skirt: COS Bag: Zara

Sådan her så jeg ud igår og ved nærmere eftertanke, var jeg egentlig iført flere af mine garderobe favoritter fra Top til tå. Blusen er af nyere dato og flere af jer har måske bemærket, at jeg er svært glad for striber. Nederdelen er nok et af de ældste stykker tøj jeg ejer. Den er over 3 år gammel og jeg elsker den mere og mere som tiden går. Den er lavet af det fineste silke, som efterhånden ser en anelse slidt ud, men det gør den bestemt ikke grimmere, efter min mening. Tasken kender i efterhånden. Nogen gange rammer man bare rigtigt med sine køb og det gjorde jeg her.

Jeg er tilbage i København, hvor solen heldigvis også skinner. I aften står den på madklub med mine skønne veninder og de næste par dage står på arbejde og presseevents. Ganske udemærket. I må have en skøn aften ?

This is how i looked yesterday where I was wearing some of my wardrope favourites. The skirt is one of my oldest items. Its more than three years since i bought it and i love it more and more. Im back in Copenhagen and the next days are filled with frinds, work and pressevents. Lovely ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments