Sunday

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Billederne er taget af Paw

Her er hele min outfit fra igår. Kan i huske at jeg, for et par dage siden, viste jer et lille detaljebillede af min nye jakke? Her er den i fuld størrelse. Jeg købte den til Companys-åbningen i torsdags, da jeg havde været så heldig at have fået foræret et gavekort. Den er fra Mærket Maison Scotch som jeg ikke kendte til før, men som havde nogen ret fine Styles. Jeg er ihverfald rigtig glad for min nye jakke og jeg har heldigvis ikke noget som ligner 🙂

Remember that i showed you a little picture of my new jacket the other day? Here it is in full size. It is from the brand Maison Scotch that i didnt know earlier but, it has some very cool styles

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments