Last year

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg har sagt det før, men siger det lige igen; noget af det sjoveste ved at være blogger, er at man kan gå tilbage i de gamle arkiver. Det er et udemærket alternativ til en dagbog 🙂 Jeg har lige siddet og kigget billederne fra Marts og April 2011 igennem og i kan se et lille udvalg af dem herover. Det er virkelig sjovt at se hvordan man så ud for præcis et år siden. Nogle af mine looks er ganske OK mens jeg ved andre godt kan undre mig over hvad jeg lige tænkte på. Èn ting er dog sikkert; jeg skal have LANGT hår igen 🙂

One of the most funny things about being a blogger, is that you have a big archive of your looks. These looks are from Marts and April last year. Some of them are better than others 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments