I ♥ Blue

 Ok, det her er altså lidt sjovt. Jeg sad netop og kiggede lidt af bloggens arkiver igennem og pludselig kunne jeg fornemme, at der var en meget tydelig rød (blå) tråd i mine outfit billeder. På 9 ud af 10 var jeg klædt i blå. Måske ikke lige fra top til tå, men farven var der. Se selv her:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det kommer naturligvis ikke sådan helt bag på mig, for jo, jeg er da glad for blå. Jeg vidste bare ikke at det var SÅ ekstremt… hehe..

Hvad med jer? Har i også et gennemgående tema i jeres outfits?

I was just browsing through my latest outfit posts and realised, how much I wear blue. Its in 9 out of 10 outfits. Pretty funny.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments