So simple

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sweatshirt: American Apparel Jeans: Cos Belt: Cos Shoes: Adidas

Dagens outfit, som må siges at være ret simpelt, hvilket også er meget rart engang imellem. Især på en grå mandag. Blusen er af nyere dato og jeg købte den til halv pris i American Apparel, da jeg var i London. Jeg har aldrig oplevet at AA holdte udsalg, men her var der altså en masse ting som var sat ned med 50% og jeg gjorde mig et par gode fund ?

Husker i forresten at følge med på bloglovin? Jeg er ikke langt fra de 1.500 followers og jeg glæder mig som et lille barn til den dag det sker.

A simple outfit from this grey mondag. Do you remember to follow the blog on bloglovin? im not far from 1.500 followers and cant wait to the day where its gonna happen ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments